Edustamani vaatemerkit

Zhenzi

Vaatemerkki, joka on suunniteltu hienostuneille ja naisellisille naisille, jotka ovat ylpeitä muodoistaan ja kurveistaan.

Zhenzi haluaa antaa jokaiselle naiselle mahdollisuuden pukeutua vartalolleen sopivalla tavalla ja näyttää ja tuntea itsensä kauniiksi.

Tärkein vaatimuksemme on mukavuus ja istuvuus joustavin materiaalein ja pukevin leikkauksin. Muotoja on yhtä paljon kuin ihmisiäkin, mutta kokomme tai kurvimme eivät määrittele meitä ihmisinä.

Uskomme siihen että ''muodilla ei ole kokoa'' ja muodin pitää olla jokaisen saatavilla, muodoista, iästä ja koosta huolimatta! Plus-kokoiset naiset ovat oikeutettuja pukeutumaan haluamallaan tavalla!

Zhenzi yhdistelee naisellisia yksityiskohtia luodakseen vaikuttavan jokapäiväisen vaatetuksen. Zhenzillä tiedetään, että vaatteet tekevät päivän ja siksi emme kaihda voimakkaita kuvioita, pehmeitä värejä ja ylellisiä materiaaleja saadaksemme aikaan korkealaatuisen, juhlavan tai rennon tyylin.

Zhenzin vaatemallistosta löydät muodikkaat ja naiselliset hameet ja housut, paidat ja takit - Muodilla ei ole kokoa!

ZE-ZE

Trendikkäitä vaatteita naisille, jotka arvostavat muotia ja reilua hintaa sekä haluavat pukeutua laadukkaaseen ja täydelliseen istuvuuteen. Mallistot antavat sinulle mahdollisuuden varioida ja yhdistellä vaatteitasi niin arkeen kuin juhlaan.